Theorieopleiding

Theorieopleidingen

De eerstvolgende cursus in Venlo:

Beste cursist,

Maandelijks geven wij  meestal op zaterdag theoriecursussen met op de tweede donderdag daarna  ‘s morgens oefenexamens en aansluitend in de middag het theorie examen bij het CBR. De lessen worden gegeven in Hotel Wilhelmina in Venlo (tegenover NS station). Op de cursusdag zijn de lessen van 9.00 uur tot 14.30 uur. Aansluitend aan de cursus geven we wekelijks examentrainingen via videoconferentie. Deze zijn steeds van 19.00 tot 21.00 uur. Hieraan kun je onbeperkt blijven meedoen tot aan je theorie examen.

Het examen kun  je zelf of via je eigen rijschool zo kort mogelijk na de examentraining inplannen. Reserveer al heel vroeg je examen. Het is bij het CBR nogal druk door de nasleep van Corona. We houden wekelijks  kosteloos extra examentrainingen zodat je indien nodig nog extra kunt oefenen als je niet meteen na de eerste examentraining een examen kunt boeken bij het CBR. Er starten cursussen op;

 

 

Lesdag Zaterdag  23-01-2021 van 09:00  tot  14:30  uur
Examentraining Woensdag  03-02-2021 van 19:00  tot  21:00  uur
CBR examen zelf inplannen bij CBR

Daarna:

Lesdag Zaterdag  27-02-2021 van 09:00  tot  14:30  uur
Examentraining Maandag  08-03-2021 van 19:00  tot  21:00  uur
CBR examen zelf inplannen bij CBR

Wij leren je geen trucjes maar leggen je de leerstof grondig uit zodat je deze ook begrijpt en kunt toepassen tijdens je praktijklessen. Door het volgen van een goede theoriecursus zou je wel eens minder praktijklessen nodig kunnen hebben. Uniek is dat we apps ontwikkeld hebben die we je al een week voor aanvang van de cursus beginnen toe te sturen ter voorbereiding op de lesdag op de zaterdag. Ook in de periode tussen de lesdag op zaterdag en de oefenexamens op donderdag blijf je regelmatig apps ontvangen met oefentoetsjes, opdrachten en huiswerk. De kosten voor de cursus, examentraining, digitaal lesmateriaal,  inlogcode om te oefenen  bedragen slechts € 135,-

ZEER HOOG GESLAAGDEN PERCENTAGE

Tarieven per 1 januari 2021

Theorieboek €   25,00
Theorie cursus in Venlo € 135,00
zelfstudie pakket theorieboek + 15 uur online €   60,00
Theorie-examen auto €   47,00

 

Gebruik onderstaand aanmeldformulier om je aan te melden voor de bromfiets- of auto theorieopleiding. Het aanmeldformulier bevat vragen over je persoonlijke gegevens. Onderaan het aanmeldformulier kunnen eventuele opmerkingen geplaatst worden.. Voor vragen kun je ten alle tijden contact opnemen.

Aanmelden voor de praktijkopleiding is mogelijk via het daarvoor bestemde aanmeldformulier. In tegenstelling tot onderstaand aanmeldformulier bevat het aanmeldformulier voor de praktijkopleiding een medische verklaring.

Aanmeldformulier theorieopleiding

Opleiding (verplicht)
Roepnaam (verplicht)
Voornamen (verplicht)
Achternaam (verplicht)
Geslacht (verplicht) manvrouw
Geboortedatum (verplicht)
Geboorteplaats (verplicht)
Straat + huisnummer (verplicht)
Postcode (verplicht)
Woonplaats (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Mobiel nummer (verplicht)
E-mailadres (verplicht)
   
Opmerking