Prijzen en informatie

Theorieopleidingen

Tarieven per 1 januari 2020

Theorieboek €   24,50
Theorie cursus in Venlo € 135,00
zelfstudie pakket theorieboek + 15 uur online €   55,00
Theorie-examen auto €   45,00

 

 

 

 

 

 

 

De eerstvolgende cursus in Venlo:

Beste cursist,

Maandelijks geven wij  meestal op zaterdag theoriecursussen met op de tweede donderdag daarna  ‘s morgens oefenexamens en aansluitend in de middag het theorie examen bij het CBR. De lessen worden gegeven in Hotel Wilhelmina in Venlo (tegenover NS station). Op de cursusdag zijn de lessen van 9.00 uur tot 14.30 uur. Aansluitend aan de cursus geven we wekelijks examentrainingen via videoconferentie. Deze zijn steeds van 19.00 tot 21.00 uur. Hieraan kun je onbeperkt blijven meedoen tot aan je theorie examen.

Het examen kun  je zelf of via je eigen rijschool zo kort mogelijk na de examentraining inplannen. Reserveer al heel vroeg je examen. Het is bij het CBR nogal druk door de nasleep van Corona. We houden wekelijks  kosteloos extra examentrainingen zodat je indien nodig nog extra kunt oefenen als je niet meteen na de eerste examentraining een examen kunt boeken bij het CBR. Er starten cursussen op;

Zaterdag  17 oktober met examentraining op o.a woensdagavond 28 oktober

Zaterdag 31 oktober met examentraining op o.a. dinsdagavond 10 november

Zaterdag 14 november met examentraining op o.a. dinsdagavond 24 november

Zaterdag 28 november met examentraining op o.a. dinsdagavond 8 december

Wij leren je geen trucjes maar leggen je de leerstof grondig uit zodat je deze ook begrijpt en kunt toepassen tijdens je praktijklessen. Door het volgen van een goede theoriecursus zou je wel eens minder praktijklessen nodig kunnen hebben. Uniek is dat we apps ontwikkeld hebben die we je al een week voor aanvang van de cursus beginnen toe te sturen ter voorbereiding op de lesdag op de zaterdag. Ook in de periode tussen de lesdag op zaterdag en de oefenexamens op donderdag blijf je regelmatig apps ontvangen met oefentoetsjes, opdrachten en huiswerk. De kosten voor de cursus, examentraining, digitaal lesmateriaal,  inlogcode om te oefenen  bedragen slechts € 135,-

ZEER HOOG GESLAAGDEN PERCENTAGE

 

Helaas moeten wij onze rijopleiding stopzetten t/m 19 januari 2021!

Houd er rekening mee dat de wachttijden voor de rijopleiding en het CBR erg lang gaan worden!

Ondanks deze ellende toch allemaal fijne feestdagen en een gezond 2021🚙🥳

Vanaf dinsdag 15 december geen examens en toetsen

Vanaf dinsdag 15 december geen examens en toetsen

In navolging van het kabinetsbesluit tot een lockdown gaan per dinsdag 15 december alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten niet door bij het CBR. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de cursussen ‘Alcohol’ en ‘Verantwoord rijgedrag’.

Deze situatie duurt in ieder geval tot en met 19 januari. Het gaat voor de komende 5 weken om ca. 190.000 examens, toetsen en rijtesten. Alle examens kunnen zodra dat weer veilig kan zonder extra kosten worden ingehaald. Om hamsteren te voorkomen zijn de reserveringswebsites van het CBR sinds maandagmiddag tijdelijk dichtgezet.

Kandidaten die deze week een examen, toets, rijtest of cursus zouden doen, krijgen vanavond nog bericht van het CBR. Later deze week ontvangen de andere kandidaten ons bericht.

Voor start nieuwe theoriecursus kijk bij theorieopleiding.

of vraag naar zelfstudie pakket met theorieboek en 15 uur examentraining online.